9. maaliskuuta 2015

3 päivää lähtöön

Tosiaan, lähtö häämöttää kolmen päivän päässä ja päätin, että ehkä olisi aika alkaa pakkaamaan. Tosin parin viikon ajan makkarin nurkassa on ollut jo ns. nämä lähtee mukaan- läjä, mutta sitä on ikävä viimeisenä hetkenä alkaa sulloa rinkkaan. 

Niin, kaiken pitäisi mahtua 50l rinkkaani, sillä en halua raahata perässäni kolmen ihmisen tilaa vievää jättimatkalaukkua. Lisäksi tavaran määrä on mielestäni melko sama, kun ylitetään muutaman viikon matkustusaika ja tottakai paikanpäältä (toivottavasti) saa kaiken tarpeellisen. 


Kyllä, tiskiharja lähtee mukaan, koska tiskisieniä ällöttävämpiä asioita ei ole olemassa. 

Iquitoksessa keskilämpötila on  noin 30 asteen paikkeilla, joten kauheasti vaatetta ei tarvitse ottaa mukaan.Tosin ongelmana ovat hyttyset, jotka levittävät kaikenmaailman dengueta ja malariaa, joten vaatteiden täytyisi olla pitkiä ja ohuita. Ratkaisuna tähän sain äidiltä kasan vaaleita kaapuja, jotka pistettyäni päälle näytin albaan pukeutuneelta turistilta. Ei jatkoon. Herätän jo valmiiksi huomiota olemalla naispuolinen kalkkilaivan kapteeni, joten en halua edesauttaa spottivalon osoittamista itseeni. 

Se siitä "en ota paljon puteleita mukaan" - tavoitteesta. 


Tuntuu hassulta ajatella, että ensi viikolla tähän aikaan olen toisella puolella palloa. Luulen, että sen tajuaa kunnolla vasta perillä. Olen niin innoissani, mutta samanaikasesti vollotuttaa kun ei haluaisi jättää kaikkia. Onneksi tiedän, että kunhan lentokone nousee ilmaan, korvaa seikkailutunne surkuilun.


Sademetsä - here I come! 
Olen tehnyt valmisteluja koko kevään ajan, joten kaikki alkaa olla kunnossa. Viime viikolla hain kissojen ja koirien kanssa malarialääkkeitä, koska haluamani merkki oli lopussa tukusta ja loppujen lopuksi kaksi pakettia löytyi Tampereelta. Tänään kävin vaihtamassa rahaa, joten jäljellä ei ole oikeastaan muuta kuin rinkan ahtaaminen. Tai no puuttuu tässä vielä opiskelijaviisumi ja asunto, mutta noh, pikkujuttuja. 

- - - - - - - 

I've finally started packing! The aim is to fit everything into my rucksack because I hate trolleys that block the road entirely. Luckily the climate is so warm in Iquitos that I can say adios to winter clothes. Three days to go, there are butterflies in my belly already! 

3 kommenttia:

 1. Kääk miten paljon puteleita!!! ja siis tästähän tuli tosi professionaali, pitääkin ottaa mallia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo putelit valtaavat mun rinkan!! Täytyy viel karsia, en ehkä sittenkää tarvii esim. neljää rasvaa :---D

   Poista
 2. Sä olet ollut aina taitava pakkaaja ja matkaaja! Iloa reppuun!

  VastaaPoista