20. toukokuuta 2015

Kuinka hommat hoidetaan iquitoslaisittain

Sain tänään kuulla ystävältäni, joka ei työskentele yliopistolla, vaan oli järjestämässä ympäristöseminaaria yliopistolle, että huomisesta alkaen opettajat menevät lakkoon. Tietoa tästä lakosta ei siis ilmoitettu missään, vaan tuurilla sain tiedon. 

Tämän jälkeen tiedustelin asiaa kurssikavereilta, jotka vahvistivat ettei huomenna olisi luentoja. Pian kuitenkin sain viestiä, että huomenna olisikin luento kello seitsemältä, mutta luokan ovet eivät välttämättä ole auki. Huomenna ryhmäni pitäisi pitää esitys ja tähänhän tarvittaisiin videotykkiä. Hetken päästä kurssin whatsapp-ryhmä kävikin kuumana pohdinnasta koskien sitä, kuka tuntisi jonkun joka voisi vuokrata videotykin, sillä luokassa ei sitä ole. Näin ollen keräisimme kolehdin vuokraa varten. 

Ja ilmeisesti opettaja ei koskaan tulisi paikalle ja esitys pidettäisiin ehkä kadulla, lukittujen luokan ovien takia.

Laitoin ryhmään viestiä, että eikö tämä nyt ole aivan absurdia, että opiskelijoiden tarvitsee omasta pussistaan maksaa, jotta pääsevät esittämään ja muutenkin kohdellaan miten sattuu. Vastauksena sain, että ei voi muuta kuin sopeutua, sillä näin täällä toimitaan. 

Diós mío!!!!

Ilmeisesti kovinkaan moni ei edes tiennyt lakosta, joten opettajalta tiedusteltiin asiasta uudestaan ja tällä hetkellä tilanne on, ettei luentoa olekaan. Että ensi viikolla sitten. Tosin ei ole tietoa kuinka kauan lakko kestää, joten jäämme seuraamaan tilannetta jännityksellä.

 

1 kommentti:

  1. What's up kuitenkin toimii. Avartava kokemus näin luettunakin. Sisua taidan lähettää sinulle lisää. Halaus!

    VastaaPoista